Στο Προεδρικό οι αγροτικές οργανώσεις - Τα λένε με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Στο Προεδρικό οι αγροτικές οργανώσεις - Τα λένε με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Οι εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι θα τεθούν επί τάπητος σε σύσκεψη, σήμερα Δευτέρα, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέα Ιωσήφ, "τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 10.30πμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με τις αγροτικές οργανώσεις, στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας.

"Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι και η αύξηση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας συνεπεία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά και της πανδημίας", σημείωσε ο κ. Ιωσήφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE