Μαζεμένες καταγγελίες σε οδηγούς - Έπιασαν τιμόνι χωρίς άδεια και πιστοποιητικό ασφάλειας

Μαζεμένες καταγγελίες σε οδηγούς - Έπιασαν τιμόνι χωρίς άδεια και πιστοποιητικό ασφάλειας

Μέλη της ομάδας Ζ Λεμεσού, διενήργησαν χθες μεταξύ των ωρών 9π.μ. και 6μ.μ. τροχονομικούς έλεγχους στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι οποίοι εντάσσονται στις προσπάθειες που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, καθώς και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης και αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, έγιναν συνολικά 46 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 12 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ οι υπόλοιπες 34 καταγγελίες αφορούσαν διάφορες τροχαίες παραβάσεις.  

Στο πλαίσιο των έλεγχων, κατακρατήθηκαν επίσης 15 μοτοσικλέτες και 2 αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι, 9 από τις κατασχεθέντες μοτοσικλέτες, εντοπίστηκαν στην περιοχή Τροόδους να οδηγούνται από τους ιδιοκτήτες τους χωρίς άδεια οδήγησης και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ πέντε από αυτές είχαν αντικανονικές πινακίδες εγγραφής και τέσσερις δεν είχαν πινακίδες εγγραφής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.