LIFESTYLE

Εδώ θα κάνουν διακοπές οι ηθοποιοί του Μπρούσκο

Εδώ θα κάνουν διακοπές οι ηθοποιοί του Μπρούσκο

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η περίοδος των διακοπών έχει αρχίσει. Άλλοι με την οικογένεια τους άλλοι με φίλους , όλοι οι ηθοποιοί του Μπρούσκο θα κάνουν διακοπές με το συνεργείο τους.

Μπορεί το «Μπρούσκο» να έριξε αυλαία για αυτή τη σεζόν όμως οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν τα γυρίσματα. Όλοι οι ηθοποιοί της σειράς κάνουν εντατικά γυρίσματα για τα επεισόδια της νέας σεζόν και αν και δεν βλέπουμε πλέον τη σειρά εκείνοι μας ενημερώνουν μέσω των social media δίνοντας μας μια «γεύση» από το τι θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στα διαλείμματα δεν λείπουν τα αστεία και τα γέλια.













ΠΗΓΗ www.gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top