VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
«Το βασικό ερώτημα που όλοι μας θα πρέπει να απαντήσουμε με ειλικρίνεια, είναι αν διαφωνούμε με την εκπροσώπηση της ιατρικής κοινότητας σε κέντρα λήψης αποφάσεων που αφορούν την Υγεία ή αν προτείνουμε και επιμένουμε στον αποκλεισμό της, με μοναδικό επιχείρημα τη σύγκρουση συμφερόντων. Θα πρέπει να απαντηθεί, επομένως, κατά πόσο η ιατρική κοινότητα υπολογίζεται ως θα έπρεπε ως κοινωνικός εταίρος, στις προσπάθειες για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ», προσθέτει.
Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι υποστηρίζει τη θεσμική εκπροσώπηση της ιατρικής κοινότητας, μέσω του Π.Ι.Σ, στο Δ.Σ. του ΟΑΥ στη βάση αντίστοιχης νομοθετικής ρύθμισης.
«Για την ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι είναι σημαντικό θέμα η έγκαιρη λήψη αποφάσεων που θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων – της «ραχοκοκκαλιάς» του ΓΕΣΥ- και κατ´ επέκταση του ΓΕΣΥ συνολικά», καταλήγει.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις