Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, «συγχαίρω θερμά όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις και εξασφάλισαν θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας», ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως, «τους εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση και καλή πορεία, γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες είναι καθοριστικές για το μέλλον και τη σταδιοδρομία τους».
«Καλή συνέχεια, χωρίς απογοήτευση και σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση. Η προσπάθεια και η επιμονή στον στόχο υπερνικούν τις δυσκολίες», κατέληξε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις