ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές στη Λεμεσό λόγω της Πυρκαγιάς – «Κάηκαν 7-8 πάσσαλοι μέχρι στιγμής»

Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές στη Λεμεσό λόγω της Πυρκαγιάς – «Κάηκαν 7-8 πάσσαλοι μέχρι στιγμής»

Πύρινη κόλαση επικρατεί  στον Άγιο Αμβρόσιο στην επαρχία Λεμεσού, με τον Διευθυντή Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Α. Χριστοφή, να κατευθύνεται αυτή την ώρα προς το χωριό.

Η πυρκαγιά συνεχίζει να μαίνεται, σε τρία μέτωπα, ανεξέλεγκτη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δύο κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Στις φλόγες και αρκετοί πάσσαλοι της ΑΗΚ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 7-8 πάσσαλοι με αποτέλεσμα ολόκληρος ο Άγιος Αμβρόσιος, το Βουνί και η περιοχή της Πάχνας να υποστούν διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Μακάρι να ελεγχτεί η κατάσταση σύντομα για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τον καμένο εξοπλισμό και να διορθώσουμε το πρόβλημα», ανέφερε στην εφημερίδα μας η κυρία Παπαδοπούλου

 

(19:20) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι επίγειες δυνάμεις είναι ενισχυμένες από Τμ.Δασών, Ταμ. Θήρας, Αστυνομία,Πολ. Άμυνα, Επαρχιακή Διοίκηση, Εθελοντικές ομάδες, κτλ.

«Έχουν παραταχθεί πυροσβεστικά οχήματα στην περιφέρεια του τριγώνου Πάχνα, Αγίου Αμβροσίου , Βουνί», αναφέρει.

«Κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς προστατεύθηκαν μεγάλος αριθμός μεμονωμένων κατοικιών και κτηνοτροφικών υποστατικών. Όλες οι Υπηρεσίες καταστολής βρίσκονται εκεί με τους Διευθυντές και Περιφερειάρχες τους. Οι ακριβής ζημιές θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της επιχείρησης κατάσβεσης», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top