ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους ψάχνει η Αστυνομία για τη συμπλοκή στη Λήδρας - Βοηθήστε να εντοπιστούν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους ψάχνει η Αστυνομία για τη συμπλοκή στη Λήδρας - Βοηθήστε να εντοπιστούν

Φωτογραφίες προσώπων που αναζητούνται για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης συμπλοκής, που διαπράχθηκε το Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2022, στην οδό Λήδρας, στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών προς αναγνώριση των στοιχείων και εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22-802380 ή 22-802370 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.