Θλίψη για τον χαμό του Περικλή Περάκη - «Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή»

Θλίψη για τον χαμό του Περικλή Περάκη - «Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή»

Έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 20 Ιουλίου ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης.

Ο Περικλής Περάκης μεσουράνησε τη δεκαετία του '70 ερμηνεύοντας επιτυχίες όπως «Απονιά» σε μουσική Στέλιου Σωτηρίου και στίχους Καλλιόπης Μαρμαρινού, το «Ποιος να το πίστευε» των ίδιων δημιουργών κ.ά.

Nοσηλευόταν εδώ και δυο εβδομάδες στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Την είδηση για το θάνατό του έκανε γνωστή η τραγουδίστρια, Σου Κύρκου με ανάρτησή της στο facebook

«Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή Περικλής Περάκης. Καλό παράδεισο να έχει», έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE