Τραγωδία στη Λεμεσό - Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος σε παραλία

Τραγωδία στη Λεμεσό - Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος σε παραλία

Αναίσθητος στο νερό εντοπίστηκε το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή της Μουτταγιάκας Λεμεσού, ο 57χρονος Μιχαλάκης Κλεάνθους. Παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν δεν επανέφερε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:00, πλησίον του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Λουόμενοι εντόπισαν τον άτυχο άνδρα να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό, σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από την παραλία.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ο άτυχος 57χρονος δεν έφερε οποιαδήποτε σημεία ζωής.  Στο ΓΝ Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί την Πέμπτη στη Λευκωσία, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό ή παθολογικά αίτια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE