Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ταυροδρομίες στη Βαλένθια

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ταυροδρομίες στη Βαλένθια

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας Γάλλος τουρίστας, έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στην Ισπανία, αφού τους κάρφωσαν με τα κέρατά τους ταύροι κατά τη διάρκεια των ταυροδρομιών στην περιοχή της Βαλένθια, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης.

Τα δύο από τα τρία θύματα, ηλικίας 50 και 56 ετών, είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά την Τρίτη στα προάστια της Βαλένθια, όπου οργανώνονται κάθε χρόνο οι παραδοσιακές ταυροδρομίες.

Ο τρίτος, ένας Γάλλος τουρίστας ηλικίας 60 ετών, νοσηλευόταν από τις 8 Ιουλίου σε κρίσιμη κατάσταση, αφού δέχτηκε επίθεση από ταύρους σε ένα χωριό κοντά στο Αλικάντε.

Οι ταυροδρομίες, μια παράδοση σε πολλές ισπανικές πόλεις, ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, οδηγούν συχνά στον θάνατο ανθρώπους, παρά τα αυστηρά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται.

Οι διασημότερες ταυροδρομίες είναι αυτές του Σαν Φερμίν, στην Παμπλόνα, όπου εκατοντάδες άνθρωποι τρέχουν μαζί με έξι ταύρους καλύπτοντας μια απόσταση 850 μέτρων στα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης. Φέτος, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν , χωρίς ευτυχώς να σοβαρά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE