Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ταυροδρομίες στη Βαλένθια

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ταυροδρομίες στη Βαλένθια

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας Γάλλος τουρίστας, έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στην Ισπανία, αφού τους κάρφωσαν με τα κέρατά τους ταύροι κατά τη διάρκεια των ταυροδρομιών στην περιοχή της Βαλένθια, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης.

Τα δύο από τα τρία θύματα, ηλικίας 50 και 56 ετών, είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά την Τρίτη στα προάστια της Βαλένθια, όπου οργανώνονται κάθε χρόνο οι παραδοσιακές ταυροδρομίες.

Ο τρίτος, ένας Γάλλος τουρίστας ηλικίας 60 ετών, νοσηλευόταν από τις 8 Ιουλίου σε κρίσιμη κατάσταση, αφού δέχτηκε επίθεση από ταύρους σε ένα χωριό κοντά στο Αλικάντε.

Οι ταυροδρομίες, μια παράδοση σε πολλές ισπανικές πόλεις, ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, οδηγούν συχνά στον θάνατο ανθρώπους, παρά τα αυστηρά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται.

Οι διασημότερες ταυροδρομίες είναι αυτές του Σαν Φερμίν, στην Παμπλόνα, όπου εκατοντάδες άνθρωποι τρέχουν μαζί με έξι ταύρους καλύπτοντας μια απόσταση 850 μέτρων στα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης. Φέτος, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν , χωρίς ευτυχώς να σοβαρά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE