Χωρίς άδεια οδηγού, θετικός σε νάρκοτεστ και μεθυσμένος προσπάθησε να το σκάσει - Χειροπέδες σε 32χρονο

Χωρίς άδεια οδηγού, θετικός σε νάρκοτεστ και μεθυσμένος προσπάθησε να το σκάσει - Χειροπέδες σε 32χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 32χρονος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλης στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χτες Τετάρτη στις 13:25 μέλη της Τροχαίας Πάφου και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ενώ διενεργούσαν ελέγχους  στην Λεωφόρο Χλώρακας έκαναν σήμα για ανακοπή αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου παρέλειψε να σταματήσει και κατάφερε να διαφύγει.

Αργότερα στις 14:45 μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν το όχημα στην οδό Δευκαλίωνος και το ανέκοψαν. Όπως διαπιστώθηκε οδηγείτο από 32χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.  Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις ο 32χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, ενώ ήταν θετικός σε εξέτασή αλκοόλης 43 mg και θετικός σε νάρκοτεστ.

Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE