Χωρίς άδεια οδηγού, θετικός σε νάρκοτεστ και μεθυσμένος προσπάθησε να το σκάσει - Χειροπέδες σε 32χρονο

Χωρίς άδεια οδηγού, θετικός σε νάρκοτεστ και μεθυσμένος προσπάθησε να το σκάσει - Χειροπέδες σε 32χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 32χρονος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλης στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χτες Τετάρτη στις 13:25 μέλη της Τροχαίας Πάφου και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ενώ διενεργούσαν ελέγχους  στην Λεωφόρο Χλώρακας έκαναν σήμα για ανακοπή αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου παρέλειψε να σταματήσει και κατάφερε να διαφύγει.

Αργότερα στις 14:45 μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν το όχημα στην οδό Δευκαλίωνος και το ανέκοψαν. Όπως διαπιστώθηκε οδηγείτο από 32χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.  Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις ο 32χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, ενώ ήταν θετικός σε εξέτασή αλκοόλης 43 mg και θετικός σε νάρκοτεστ.

Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE