Εβελίνα Παπούλια: «Κατεβάζει ρολά» στα social media γιατί δεν το αντέχει η ψυχοσύνθεσή της

Εβελίνα Παπούλια: «Κατεβάζει ρολά» στα social media γιατί δεν το αντέχει η ψυχοσύνθεσή της

H Εβελίνα Παπούλια αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια απρόσμενη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media.

Φαίνεται πως η Εβελίνα Παπούλια που είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει επηρεαστεί από τα αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

«Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε και εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους… βάλτε στην άκρη το Instagram το Facebook και ότι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!», έγραψε σε story της η ηθοποιός εξηγώντας τους λόγους της αποχής της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE