Yποθέσεις πλαστοπροσωπίας: Δύο πρόσωπα προσπάθησαν να αναχωρήσουν από αεροδρόμιο Πάφου

Yποθέσεις πλαστοπροσωπίας: Δύο πρόσωπα προσπάθησαν να αναχωρήσουν από αεροδρόμιο Πάφου

Δύο υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου για καταρτισμό κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας ατόμων που προσπάθησαν να αναχωρησουν από το αεροδρομιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης μια γυναίκα παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για την Ιταλία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε δελτίο ταυτότητας Πορτογαλίας με συγκεκριμένα στοιχεία, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πλαστό έγγραφο.

Στην συνέχεια στο πλαίσιο ανάκρισής της η ύποπτη ανέφερε ότι κατάγεται από αφρικανική χώρα και είναι αιτήτρια πολιτικού ασύλου και ότι προσπάθησε με πλαστό έγγραφο να ταξιδέψει στην Ιταλία.

Εξάλλου, σε άλλη περίπτωση, γύρω στις 17:20 το απόγευμα της Πέμπτης παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου ένας νεαρός με προορισμό τη Βιέννη της Αυστρίας. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο φάνηκε ότι το έγγραφο που κρατούσε ήταν ένα Φιλανδικό διαβατήριο ωστόσο το πρόσωπο που απεικονίζονταν σ’ αυτό ήταν διαφορετικό από το πρόσωπο που το κατείχε. Ανακρινόμενος ο νεαρός ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ανήλικο από αφρικανική χώρα. Οδηγήθηκε σε δομή και διερευνάται εναντίον του υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE