ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία 17χρονη - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία 17χρονη - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της REBECCA ROCHA, 17 ετών από το Κονγκό, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 20/7/2022.

Ο 17χρονη περιγράφεται ως, ύψους 1.65 – 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά.

Κατά την αναχώρηση της, φορούσε μακρύ μπλε παντελόνι, μαύρη αμάνικη φανέλα και καφέ περούκα μέχρι το ύψος του λαιμού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE