Λουκέτο στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο επειδή δεν έκοβε αποδείξεις

Λουκέτο στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο επειδή δεν έκοβε αποδείξεις

Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο, του γνωστού Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ. Οι ελεγκτές της ΔΟΥ εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου.

Το κλιμάκιο της εφορίας είχε επισκεφθεί το κατάστημα του Τούρκου κρεοπώλη στις αρχές της εβδομάδας και διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη λειτουργία της επιχείρησης, δηλαδή υπήρχαν υποψίες ότι δεν κόβονται αποδείξεις.

Χθες το βράδυ, δύο κλιμάκια ελεγκτών επέστρεψαν στο μαγαζί και κατά τον έλεγχο σε τραπέζι διαπίστωσαν ότι για λογαριασμό 1.000 περίπου ευρώ, δεν είχε κοπεί απόδειξη. Το μεσημέρι της Παρασκευής, προχώρησαν στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες.

Πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής.

Ήδη, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις για σήμερα και αύριο και ταυτόχρονα σταματούν να δέχονται νέες κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Το προηγούμενο λουκέτο

Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είχαν επιβάλει λουκέτο για 48 ώρες στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο, το 2019, όταν είχε μόλις ανοίξει.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Ο Τούρκος, πρώην κρεοπώλης, νυν μεγαλοεπιχειρηματίας στην εστίαση, Νουσρέτ Γκιοκτσέ γνωστός ως Salt Bae ήρθε - πριν από λίγα χρόνια - σε συμφωνία με τον όμιλο Nammos προκειμένου να συνεργαστούν στη δημιουργία του 14ου εστιατορίου που φέρει την υπογραφή Νουσρέτ.

Ο Salt Bae έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσω των social media λόγω του ιδιαίτερου τρόπου που αλατίζει τα κρέατα του, κίνηση που λάτρεψαν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE