LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά για πρώτη φορά. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο καλός της φίλος και επιχειρηματίας Στηβ Τούμπας.

«Ζούσα για τη στιγμή αυτή. Το πεπόνι αυτό. Δεν ήθελα κάτι άλλο. Δεύτερη φορά σε μια χρονιά γίνομαι θείος», αναφέρει εκείνος με την Ιωάννα Τούνη να χαμογελά περνώντας όμορφες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τη φουσκωμένη κοιλιά της:

Λίγη ώρα αργότερα η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε ένα ακόμα βίντεο δείχνοντας στους followers της την κοιλιά της που όπως λέει είναι σαν να έχει πιει μερικές μπύρες.


Νωρίτερα, η Ιωάννα Τούνη είχε εκμυστηρευτεί πράγματα γύρω από την εγκυμοσύνη της. «Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Περνάω μια ζόρικη εγκυμοσύνη», αναφέρει η γνωστή Influencer σε μια σειρά από βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram της. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για τις επιθέσεις που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα και αφορούσαν τον τρόπο που χειρίζεται την προσωπική της ζωή. «Πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, μου στείλατε άπειρα μηνύματα και εγώ σας είπα ότι δεν είμαι καλά ψυχοσωματικά για να απαντήσω και να τοποθετηθώ πάνω σε τίποτα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Έπειτα εξήγησε ότι αυτό το διάστημα έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να σιγουρευτεί ότι το μωρό που περιμένει είναι καλά. Για τον λόγο αυτό δεν ήθελε να ανακοινώσει νωρίτερα την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, δεν το είχε μοιραστεί ούτε με πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Αυτό που ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους είναι «χώρο και χρόνο» καθώς όταν αποφασίζει να κλείσει την πόρτα σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. «Ναι, έχω δικαίωμα σε προσωπική ζωή», απαντά.

Πηγή: okmag.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top