Βρετανία: Απίστευτο χάος στους δρόμους – Ατελείωτες ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων

Βρετανία: Απίστευτο χάος στους δρόμους – Ατελείωτες ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων

Η ημέρα του Σαββάτου αναμένεται να είναι περισσότερο «φορτωμένη», σε σχέση με την Παρασκευή, στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι του Ντόβερ, με χιλιάδες οδηγούς αυτοκινήτων και δίκυκλων να παραμένουν ακινητοποιημένοι σε ουρές ατελείωτων χιλιομέτρων.


Στον δρόμο γαι το λιμάνι του Ντόβερ, στην νοτιοανατολική Αγγλία, από την Παρασκευή επικρατεί ένας χάος με του Βρετανούς να φεύγουν ή τουλάχιστον να προσπαθούν να φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Παραθεριστές και οδηγοί φορτηγών ήταν ακινητοποιημένοι τουλάχιστον έξι ώρες γύρω από το Ντόβερ καθώς εκατομμύρια βγήκαν στο δρόμο την Παρασκευή, με έναν οδηγό να ισχυρίζεται ότι η διέλευση για το λιμάνι του πήρε 30 ώρες.

Οι ταξιδιώτες μάλλον θα περάσουν άλλη μία πολύ κουραστική μέρα στο Ντόβερ σήμερα, προειδοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος του λιμανιού για την κατάσταση που θα επικρατήσει στο λιμάνι.

Περίπου 10.000 αυτοκίνητα αναμένεται να περάσουν από το λιμάνι το Σάββατο, αριθμός υψηλότερος από αυτόν της Παρασκευής.

Στην εικόνα που βλέπουμε στις 7 η ώρα το πρωί η κατάσταση ήταν ήδη απελπιστική στον δρόμο για το λιμάνι.

Φωτογραφίες της χαοτικής κίνησης που ξεκινά άλλη μία μέρα για τους οδηγούς με κατεύθυνση το λιμάνι του Ντόβερ έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του κόσμου, με πολλούς να κατηγορούν το «Brexit» ως τον ηθικό αυτουργό της κατάστασης αυτής, καθώς οι αστυνομικοί που διεξάγουν τον έλεγχο στα σύνορα της Γαλλίας δεν επαρκούν για την εξυπηρέτηση τόσου μεγαλου αριθμού ανθρώπων ταυτόχρονα.

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE