Yπο έλεγχο η πυρκαγιά στην κοινότητα Βρέτσια

Yπο έλεγχο η πυρκαγιά στην κοινότητα Βρέτσια

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:05, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην κοινότητα Βρέτσια.

Λόγω της άμεσης ανταπόκρισης των πυροσβεστικών δυνάμεων η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:30 αφού έκαψε μισό δεκάριο με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν οκτώ άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE