Διέρρηξαν έπαυλη στην Ακουρσό - Έγιναν καπνός κοσμήματα αξίας 45.000 ευρώ και χρηματικό ποσό

Διέρρηξαν έπαυλη στην Ακουρσό - Έγιναν καπνός κοσμήματα αξίας 45.000 ευρώ και χρηματικό ποσό

Kοσμήματα και χρήματα φέρεται να απέσπασαν άγνωστα πρόσωπα από κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή της κοινότητας Ακουρσού.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου ιδιοκτήτρια κατοικίας κατήγγειλε ότι το Σάββατο άγνωστοι εισήλθαν στην έπαυλη που διαθέτει στην Ακουρσό και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 45.000 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι φερόμενοι δράστες εισήλθαν από παράθυρο το οποίο παραβίσαν.

Η Αστυνομία συνέλλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE