Πήγε στο νοσοκομείο τύφλα στο μεθύσι - Έβριζε και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Πήγε στο νοσοκομείο τύφλα στο μεθύσι - Έβριζε και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος ενώ χθες βράδυ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, σε κατάσταση μέθης, φέρεται να προκάλεσε ανησυχία, και να επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ο 27χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό που βρισκόταν σε καθήκον στο Νοσοκομείο. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ ιδιώτης φύλακας επίσης προσέτρεξε για να παράσχει βοήθεια.

Αφού κατάφεραν να περιορίσουν τον 27χρονο και να τον απομακρύνουν από τον χώρο Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του, αφού αυτός ήταν επιθετικός, φώναζε και εξύβριζε τους αστυνομικούς και τη θρησκεία τους.

Ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, διασάλευσης της ειρήνης, δημόσιας εξύβρισης, προσβολής θρησκευτικών αισθημάτων με λόγια, και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE