Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 53 ποζάρει ολόγυμνη και ανεβάζει και άλλο τη θερμοκρασία

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 53 ποζάρει ολόγυμνη και ανεβάζει και άλλο τη θερμοκρασία

Φρέσκια, ευδιάθετη και ευτυχισμένη από τον γάμο-έκπληξη.

Πόσο άλλο να ανέβει η θερμοκρασία; Η Τζένιφερ Λόπεζ την ανεβάζει γιατί μπορεί καθώς έγινε 53 και πόζαρε ολόγυμνη για να διαφημίσει το νέο της προϊόν.

Φρέσκια, ευδιάθετη και ευτυχισμένη από τον γάμο-έκπληξη με τον Μπεν Άφλεκ η καυτή λατίνα γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της και σημάδεψε τη προσωπική της γιορτή λανσάροντας τη νέα σειρά «JLo Body» από το ομώνυμο μπραντ. Σε μία από τις σέξι φωτογραφίες της καμπάνιας της, η Τζεν ποζάρει γυμνή.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE