Ανήλικοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι - Ένταση με Αστυνομία

Ανήλικοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι - Ένταση με Αστυνομία

Στους δρόμους έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν στην Πάφο βγήκαν ανήλικοι μετανάστες.

*φωτογραφία αρχείου

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, οι ανήλικοι διαμαρτύρονταν για τη φιλοξενία τους στο ξενοδοχείο ενώ ζητούσαν και λεφτά (pocket money), ενώ υποστήριξαν πως δεν τους έχουν καταβληθεί τα σχετικά επιδόματα.

Στο σημείο μετέβει άμεσα η Αστυνομία όπου φαίνεται να υπήρξε συμπλοκή με τους ανήλικους. Εν τέλει, τα μέλη της Δύναμης επέβαλαν την τάξη.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε το πρωί ενώ κάποια στιγμή γύρω στο μεσημέρι ομάδα 40-50 μεταναστών βγήκαν στον δρόμο μπροστά από το ξενοδοχεία αποκόπτοντας την κυκλοφορία. «Η Δύναμη που βρισκόταν εκεί επενέβει για να επαναφέρει την τάξη αποθώντας τους ανήλικους», σημείωσε ο κ. Νικολάου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.