Ανήλικοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι - Ένταση με Αστυνομία

Ανήλικοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι - Ένταση με Αστυνομία

Στους δρόμους έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν στην Πάφο βγήκαν ανήλικοι μετανάστες.

*φωτογραφία αρχείου

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, οι ανήλικοι διαμαρτύρονταν για τη φιλοξενία τους στο ξενοδοχείο ενώ ζητούσαν και λεφτά (pocket money), ενώ υποστήριξαν πως δεν τους έχουν καταβληθεί τα σχετικά επιδόματα.

Στο σημείο μετέβει άμεσα η Αστυνομία όπου φαίνεται να υπήρξε συμπλοκή με τους ανήλικους. Εν τέλει, τα μέλη της Δύναμης επέβαλαν την τάξη.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε το πρωί ενώ κάποια στιγμή γύρω στο μεσημέρι ομάδα 40-50 μεταναστών βγήκαν στον δρόμο μπροστά από το ξενοδοχεία αποκόπτοντας την κυκλοφορία. «Η Δύναμη που βρισκόταν εκεί επενέβει για να επαναφέρει την τάξη αποθώντας τους ανήλικους», σημείωσε ο κ. Νικολάου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE