ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρόκληση ανησυχίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού - Στις 6 Οκτωβρίου η ποινή σε 27χρονο

Πρόκληση ανησυχίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού - Στις 6 Οκτωβρίου η ποινή σε 27χρονο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου όρισε σήμερα την 6η Οκτωβρίου, ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής σε άνδρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, αφού ενώ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, σε κατάσταση μέθης, φέρεται να προκάλεσε ανησυχία, και να επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού.

Σήμερα η Αστυνομία οδήγησε τον 27χρονο ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο αφού όρισε την 6η Οκτωβρίου για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής, άφησε ελεύθερο τον άνδρα αφού υπέγραψε εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου, ο 27χρονος, φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό που βρισκόταν σε καθήκον στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ ιδιώτης φύλακας προσέτρεξε επίσης για να παράσχει βοήθεια».

Προστίθεται ότι «τα μέλη της Αστυνομίας αφού κατάφεραν να περιορίσουν τον 27χρονο και να τον απομακρύνουν από τον χώρο Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου, προχώρησαν στη σύλληψη του, αφού αυτός ήταν επιθετικός, φώναζε και εξύβριζε τους αστυνομικούς και τη θρησκεία τους».

Ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, διασάλευσης της ειρήνης, δημόσιας εξύβρισης, προσβολής θρησκευτικών αισθημάτων με λόγια, και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top