ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, στο σημείο βρίσκονται ήδη πυροσβεστικά οχήματα ενώ η φωτιά μαίνεται κοντά σε λυόμενα υποστατικά.
Κλήση στις 16.35 δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε καλαμιώνα πλησίον του ΓΣΠ στην βιομηχανική Στροβόλου στο Δήμο Στροβόλου. Η πυρκαγιά βρίσκεται πλησίον εργοστασίων.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν 6 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας Λάρνακας και ΕΜΑΚ.
«Η πυρκαγιά επηρέασε εργοστάσιο και γίνεται υπερπροσπάθεια από τις δυνάμεις πυρόσβεσης για προστασία παρακείμενων εργοστασίων. Αποστέλλεται επίσης μεγάλο βυτιοφόρο από Τμήμα Δασών για προμήθεια νερού», σημείωσε.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




