Έκλεψε βιβλιάριο επιταγών - «Τράβηξε» 5 χιλ. ευρώ - Υπό κράτηση 36χρονή

Έκλεψε βιβλιάριο επιταγών - «Τράβηξε» 5 χιλ. ευρώ - Υπό κράτηση 36χρονή

Υπό επταήμερη κράτηση τέθηκε 36χρονη για κλοπή βιβλιαρίου επιταγών και εξασφάλιση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε από 68χρονο κάτοικο Πάφου η κλοπή βιβλιαρίου επιταγών του και ότι δέκα εξ αυτών είχαν κυκλοφορήσει πλαστογραφημένες. Επίσης ότι από τον λογαριασμό του φέρεται να είχε αποσπαστεί χρηματικό ποσό ύψους 5.290 ευρώ.

Εκ των εξετάσεων που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου και σε συνεργασία με τον 68χρονο προέκυψε μαρτυρία εναντίον 36χρονης, η οποία συνελήφθη την Κυριακή και τέθηκε υπό επταήμερη κράτηση, είπε ο κ. Νικολάου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE