Ο Μπεν Άφλεκ ξέσπασε σε κλάματα στον μήνα του μέλιτος με τη Λόπεζ - Δείτε φωτογραφίες

Ο Μπεν Άφλεκ ξέσπασε σε κλάματα στον μήνα του μέλιτος με τη Λόπεζ - Δείτε φωτογραφίες

Τον μήνα του μέλιτος απολαμβάνουν Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ στο Παρίσι και οι φωτογραφίες τους από το πρώτο τους ταξίδι ως παντρεμένοι, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Πόλη του Φωτός, αίσθηση προκάλεσε ένα στιγμιότυπο που δείχνει τον Άφλεκ να έχει ξεσπάσει σε κλάματα και τη Τζένιφερ Λόπεζ να τον παρηγορεί. Ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ συγκινημένος και μαζί με τη σύζυγό του είχαν ένα πολύ τρυφερό τετ α τετ, το οποίο απαθανάτισε κάποιος με την κάμερά του και πλέον κυκλοφορεί στα social media.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.