Ο Μπεν Άφλεκ ξέσπασε σε κλάματα στον μήνα του μέλιτος με τη Λόπεζ - Δείτε φωτογραφίες

Ο Μπεν Άφλεκ ξέσπασε σε κλάματα στον μήνα του μέλιτος με τη Λόπεζ - Δείτε φωτογραφίες

Τον μήνα του μέλιτος απολαμβάνουν Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ στο Παρίσι και οι φωτογραφίες τους από το πρώτο τους ταξίδι ως παντρεμένοι, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Πόλη του Φωτός, αίσθηση προκάλεσε ένα στιγμιότυπο που δείχνει τον Άφλεκ να έχει ξεσπάσει σε κλάματα και τη Τζένιφερ Λόπεζ να τον παρηγορεί. Ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ συγκινημένος και μαζί με τη σύζυγό του είχαν ένα πολύ τρυφερό τετ α τετ, το οποίο απαθανάτισε κάποιος με την κάμερά του και πλέον κυκλοφορεί στα social media.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE