LIFESTYLE

Stranger Things: Κρατούμενος στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο Τζόζεφ Κουίν, λίγο πριν πάει στον Τζίμι Φάλον

Stranger Things: Κρατούμενος στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο Τζόζεφ Κουίν, λίγο πριν πάει στον Τζίμι Φάλον

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο «Stranger Things», Τζόζεφ Κουίν, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Τζίμι Φάλον, αλλά παραλίγο να μην δώσει το «παρών» στο πλατό.

Ο λόγος, όπως εξήγησε και ο ίδιος, ήταν το γεγονός ότι βρέθηκε κρατούμενος για λίγη ώρα στο Τμήμα Μετανάστευσης του αεροδρομίου. Ο 29χρονος ηθοποιός είπε αναλυτικότερα στον παρουσιαστή, ότι μετά την πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ κλήθηκε να υποβληθεί σε επιθεώρηση από τις αρμόδιες αρχές.

 
«Με κράτησαν στο “Μεταναστών” χθες. Με πήραν σε ένα -υποθέτω πώς θα μπορούσατε να το αποκαλέσετε- κάτι περισσότερο από μπουντρούμι και μου ζητήθηκε να περιμένω εκεί για περίπου 20 λεπτά. Μετά με κάλεσαν σε αυτό το γραφείο και κάποιος με ρώτησε: “Τι κάνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, κύριε;”. Είπα, "Λοιπόν, είμαι εδώ για να συναντήσω τον Τζίμι Φάλον στο "The Tonight Show"».

Ο Τζόζεφ Κουίν στη συνέχεια, επισήμανε το γεγονός, ότι ο αξιωματικός δεν τον πίστεψε. «Και ένας από τους συναδέλφους είπε, “Άσε τον Έντι ήσυχο”. Ο αξιωματικός δεν ήξερε ποιος ήταν ο Τζόζεφ. Τι θράσος», συνέχισε με χιουμοριστική διάθεση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top