ΠΡΟΣΟΧΗ: Εντοπίστηκαν προϊόντα με επικίνδυνες χημικές στην Ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εντοπίστηκαν προϊόντα με επικίνδυνες χημικές στην Ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

Προϊόντα με επικίνδυνες χημικές ουσίες, τα οποία θεωρείται ότι περικλείουν κινδύνους για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, έχουν εντοπιστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων διευκρινίζει ότι οι σχετικές πληροφορίες που φαίνονται εδώ έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Ασφάλεια Προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πιο πάνω προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX: http://ec.europa.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν τα πιο πάνω προϊόντα στην κυπριακή αγορά, να ενημερώσουν σχετικά τους αρμόδιους λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στα τηλέφωνα 22405637, 22405611 και 22405609.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE