Ώρες αγωνίας για 43χρονο - Λείπει εδώ και μία εβδομάδα - Δείτε φωτογραφία

Ώρες αγωνίας για 43χρονο - Λείπει εδώ και μία εβδομάδα - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του MUNTHER ABDEL AZIZ AHMAD ABU AJAMIEH, 43 ετών, από την Ιορδανία, ο οποίος απουσιάζει από τις 20 Ιουλίου, 2022 από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Ο 43χρονος περιγράφεται ως μελαχρινός με ελαφρύ μούσι, ύψους 1,70μ περίπου κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE