Διαχειρίσιμη η Πυρκαγιά στην Πάφο - Και εναέρια μέσα στη «μάχη» με τις φλόγες

Διαχειρίσιμη η Πυρκαγιά στην Πάφο - Και εναέρια μέσα στη «μάχη» με τις φλόγες

Η πυρκαγιά μεταξύ των χωριών Μούσερε - Αρχιμανδρίτα, της επαρχίας Πάφου έχει καταστεί διαχειρίσιμη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κατέκαψε συνολικά πέντε εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό χαρουπόδεντρων και ήταν σε τέσσερις διαφορετικές εστίες.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν τέσσερα οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εφτά οχήματα από το Τμήμα Δασών, ένα όχημα από την Υπηρεσία Θήρας, ένα όχημα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αρχιμανδρίτας και ένα ιδιωτικό καδενοφόρο.

Επιχείρησαν επίσης με ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE