ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποινή φυλάκισης σε δύο πρόσωπα - Είχαν στην κατοχή τους πυροβόλο όπλο

Ποινή φυλάκισης σε δύο πρόσωπα - Είχαν στην κατοχή τους πυροβόλο όπλο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη ποινή φυλάκισης τριών ετών σε 21χρονο και τεσσερισήμισι ετών σε 23χρονο, αφού κρίθηκαν ένοχοι για υπόθεση που αφορά παράνομη κατοχή και μεταφορά αυτόματου πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με την απόφαση του Κακουργιοδικείου οι δύο νεαροί αντιμετώπιζαν συνολικά 14 κατηγορίες.

Για την επιβολή των ποινών το Κακουργιοδικείο έλαβε υπόψη την παραδοχή του αδικήματος από τους δύο νεαρούς, τη συνεργασία τους με τις αρχές, το νεαρό της ηλικίας τους, το λευκό ποινικό τους μητρώο και τα οικογενειακά και οικονομικά τους δεδομένα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης μετά από σχετική πληροφορία για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, μέλη του ΤΑΕ και της ΥΚΑΝ Λάρνακας, εντόπισαν το νεαρό ηλικίας 21 ετών λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 26ης Οκτωβρίου 2021, να βρίσκεται σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης υποστατικού στη πόλη.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε έλεγχο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, εντοπίστηκε στον χώρο αποσκευών, σε νάιλον συσκευασία, ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο, μαζί με φυσιγγιοθήκες και αριθμό φυσιγγίων.

Όσον αφορά τον 23χρονο αυτός συνελήφθη το απόγευμα της 4ης Νοεμβρίου 2021 με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τις έρευνες που διεξήγαγε το ΤΑΕ Λάρνακας για διακρίβωση των στοιχείων και την προέλευση του αυτόματου πυροβόλου όπλου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top