Πυρκαγιά στην Αγία Φύλα: Στη μάχη εναέρια μέσα για να προλάβουν - Πλησιάζει σπίτια

Πυρκαγιά στην Αγία Φύλα: Στη μάχη εναέρια μέσα για να προλάβουν - Πλησιάζει σπίτια

Σε κινητοποίηση βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεσης φωτιάς που ξέσπασε παρά το πεδίο βολής της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν τρία πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας, ένα του Τμήματος Δασών και ζητήθηκε βοήθεια από πτητικά μέσα.

Μάλιστα, λόγω ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ανταποκρίνονται ακόμα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, καθότι η πυρκαγιά προσεγγίζει κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, γίνονται προσπάθειες, τόσο από τις επίγειες, όσο και από τις εναέριες δυνάμεις για προστασία των κατοικημένων περιοχών.

Ταυτόχρονα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις, έχουν ενισχυθεί με τρία πυροσβεστικά οχήματα από τις Επαρχίες Λευκωσία, Λάρνακα και ΕΜΑΚ, καθώς και με τρία επιπλέον οχήματα του Τμήματος Δασών.

Έγινε ανάκληση προσωπικού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και γίνονται συνεχείς προσπάθειες για προστασία κατοικιών και υποστατικών της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.