Πάτρα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι – Πληροφορίες για «ταμπουρωμένο» άτομο στην πολυκατοικία

Πάτρα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι – Πληροφορίες για «ταμπουρωμένο» άτομο στην πολυκατοικία

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Πάτρας καθώς λίγο πριν τις 12 μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου και σκοτώθηκε, ενώ ένα άτομο φαίνεται να έχει ταμπουρωθεί μέσα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, όλα ξεκίνησαν αργά το πρωί της Παρασκευής όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για επεισόδιο στην οδό Ζαΐμη στην Πάτρα. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο κτήριο βρίσκεται άτομο που πετά αντικείμενα προς το πτώμα της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, δυνάμεις του ΟΚΠΕ βρίσκονται στο σημείο και ετοιμάζονται να μπουν στην πολυκατοικία. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη μία γυναικοκτονία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.