Γαμήλιο πάρτι για Μπόρις Τζόνσον: Προετοιμασίες με καθυστέρηση ενός έτους - Πού θα γίνει το γλέντι

Γαμήλιο πάρτι για Μπόρις Τζόνσον: Προετοιμασίες με καθυστέρηση ενός έτους - Πού θα γίνει το γλέντι

Mπορεί ο Μπόρις Τζόνσον να φτιάχνει σιγά σιγά τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει από τη Ντάουνινγκ Στριτ, την ίδια ώρα κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για το αυριανό γαμήλιο γλέντι που θα γίνει με καθυστέρηση ενός έτους...

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά την μαζική αποχώρηση περίπου 60 μελών της κυβέρνησής τους μέσα σε 48 ώρες, θα παραμείνει στην Ντάουνινγκ Στριτ μέχρι να οριστεί ο διάδοχός του, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, το γαμήλιο γλέντι είχε προγραμματιστεί από την οικογένεια Τζόνσον να γίνει στο Τσέκερς, εξοχική κατοικία των Βρετανών πρωθυπουργών, ωστόσο, μετά την «πολιτική αποκαθήλωσή» του, το ζευγάρι θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του σε άλλο χώρο.

Αύριο, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος, το γαμήλιο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στην έπαυλη «Daylesford House» του 18ου αιώνα που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της «JCB», Λόρδο Τζο Μπάμφορντ, έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του κόμματος των Τόρις. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα φθάσουν τους 2ΟΟ.

Ο Τζο Μπάμφορντ, κληρονόμος της βρετανικής «JCB», από τις μεγαλύτερες εταιρείες σκαπτικών μηχανημάτων στον κόσμο, έχει ήδη ενισχύσει το ταμείο του Συντηρητικού Κόμματος με το ποσό των 14 εκατομμυρίων λιρών, όπως σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο την Κάρι Σίμοντς, σε μια χαμηλών τόνων μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ στο κεντρικό Λονδίνο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοιού. Η γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε, είχε γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE