Φωτιά σε εσκαφέα στη Λεμεσό έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Φωτιά σε εσκαφέα στη Λεμεσό έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στις φλόγες τυλίχτηκε εσκαφέας τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Ιουλίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

Από την φωτιά ο εσκαφέας καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η αξία του ήταν στις 25.000 ευρώ.

Στο σημείο έσπασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς αλλά και μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες. Οι έρευνες ξεκίνησαν ξανά με το πρώτο φως της μέρας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE