Εξοργισμένος εργάτης που απολύθηκε στον Καναδά ανέβηκε στην μπουλντόζα και διέλυσε την εταιρία - Βίντεο

Εξοργισμένος εργάτης που απολύθηκε στον Καναδά ανέβηκε στην μπουλντόζα και διέλυσε την εταιρία - Βίντεο

Ο 59χρονος Καναδός απολύθηκε και πάνω στα νεύρα του, πήρε μία μπουλντόζα και διέλυσε το ακίνητο που αποτελούσαν τα γραφεία της εταιρίας.

Έξω φρενών έγινε ένας άνδρας στον Καναδά όταν ενημερώθηκε για την απόλυσή του από την εταιρία που δούλευε και αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του, διαλύοντας τον χώρο των γραφείων της.

Το περιστατικό έγινε στις 21 Ιουλίου και καταγράφηκε σε video, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να έχει μπει σε μία μπουλντόζα και να καταστρέφει το ακίνητο της Pride of Rosseau Marina που βρίσκεται στην λίμνη Muskoka.

Σύμφωνα δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος άνδρας 59 χρονών δούλευε στην συγκεκριμένη εταιρία, αλλά ενημερώθηκε πως απολύεται με αποτέλεσμα να αντιδράσει έτσι.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE