Εξοργισμένος εργάτης που απολύθηκε στον Καναδά ανέβηκε στην μπουλντόζα και διέλυσε την εταιρία - Βίντεο

Εξοργισμένος εργάτης που απολύθηκε στον Καναδά ανέβηκε στην μπουλντόζα και διέλυσε την εταιρία - Βίντεο

Ο 59χρονος Καναδός απολύθηκε και πάνω στα νεύρα του, πήρε μία μπουλντόζα και διέλυσε το ακίνητο που αποτελούσαν τα γραφεία της εταιρίας.

Έξω φρενών έγινε ένας άνδρας στον Καναδά όταν ενημερώθηκε για την απόλυσή του από την εταιρία που δούλευε και αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του, διαλύοντας τον χώρο των γραφείων της.

Το περιστατικό έγινε στις 21 Ιουλίου και καταγράφηκε σε video, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να έχει μπει σε μία μπουλντόζα και να καταστρέφει το ακίνητο της Pride of Rosseau Marina που βρίσκεται στην λίμνη Muskoka.

Σύμφωνα δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος άνδρας 59 χρονών δούλευε στην συγκεκριμένη εταιρία, αλλά ενημερώθηκε πως απολύεται με αποτέλεσμα να αντιδράσει έτσι.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE