Εξοργισμένος εργάτης που απολύθηκε στον Καναδά ανέβηκε στην μπουλντόζα και διέλυσε την εταιρία - Βίντεο

Εξοργισμένος εργάτης που απολύθηκε στον Καναδά ανέβηκε στην μπουλντόζα και διέλυσε την εταιρία - Βίντεο

Ο 59χρονος Καναδός απολύθηκε και πάνω στα νεύρα του, πήρε μία μπουλντόζα και διέλυσε το ακίνητο που αποτελούσαν τα γραφεία της εταιρίας.

Έξω φρενών έγινε ένας άνδρας στον Καναδά όταν ενημερώθηκε για την απόλυσή του από την εταιρία που δούλευε και αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του, διαλύοντας τον χώρο των γραφείων της.

Το περιστατικό έγινε στις 21 Ιουλίου και καταγράφηκε σε video, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να έχει μπει σε μία μπουλντόζα και να καταστρέφει το ακίνητο της Pride of Rosseau Marina που βρίσκεται στην λίμνη Muskoka.

Σύμφωνα δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος άνδρας 59 χρονών δούλευε στην συγκεκριμένη εταιρία, αλλά ενημερώθηκε πως απολύεται με αποτέλεσμα να αντιδράσει έτσι.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE