Εξοργισμένος εργάτης που απολύθηκε στον Καναδά ανέβηκε στην μπουλντόζα και διέλυσε την εταιρία - Βίντεο

Εξοργισμένος εργάτης που απολύθηκε στον Καναδά ανέβηκε στην μπουλντόζα και διέλυσε την εταιρία - Βίντεο

Ο 59χρονος Καναδός απολύθηκε και πάνω στα νεύρα του, πήρε μία μπουλντόζα και διέλυσε το ακίνητο που αποτελούσαν τα γραφεία της εταιρίας.

Έξω φρενών έγινε ένας άνδρας στον Καναδά όταν ενημερώθηκε για την απόλυσή του από την εταιρία που δούλευε και αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του, διαλύοντας τον χώρο των γραφείων της.

Το περιστατικό έγινε στις 21 Ιουλίου και καταγράφηκε σε video, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να έχει μπει σε μία μπουλντόζα και να καταστρέφει το ακίνητο της Pride of Rosseau Marina που βρίσκεται στην λίμνη Muskoka.

Σύμφωνα δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος άνδρας 59 χρονών δούλευε στην συγκεκριμένη εταιρία, αλλά ενημερώθηκε πως απολύεται με αποτέλεσμα να αντιδράσει έτσι.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE