Μπιγιονσέ: Κατηγορείται ότι έκλεψε τραγούδι για το νέο της άλμπουμ «Renaissance»

Μπιγιονσέ: Κατηγορείται ότι έκλεψε τραγούδι για το νέο της άλμπουμ «Renaissance»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kelis κατηγορεί την Μπιγιονσέ για «κλοπή», υποστηρίζοντας ότι η σούπερ σταρ δεν έχει «ακεραιότητα» ή «ψυχή», μιας και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της ίδιας χωρίς την έγκρισή της.

Το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ «Renaissance» κυκλοφόρησε προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της τραγουδίστριας η οποία απείχε από τη διασκογραφία για έξι ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο τα ευχάριστα νέα είχαν και μία δυσάρεστη ανταπόκριση από της Kelis.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE