Μπιγιονσέ: Κατηγορείται ότι έκλεψε τραγούδι για το νέο της άλμπουμ «Renaissance»

Μπιγιονσέ: Κατηγορείται ότι έκλεψε τραγούδι για το νέο της άλμπουμ «Renaissance»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kelis κατηγορεί την Μπιγιονσέ για «κλοπή», υποστηρίζοντας ότι η σούπερ σταρ δεν έχει «ακεραιότητα» ή «ψυχή», μιας και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της ίδιας χωρίς την έγκρισή της.

Το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ «Renaissance» κυκλοφόρησε προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της τραγουδίστριας η οποία απείχε από τη διασκογραφία για έξι ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο τα ευχάριστα νέα είχαν και μία δυσάρεστη ανταπόκριση από της Kelis.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE