Νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα – Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα – Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Μια νέα γυναικοκτονία, η δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε στην Ελλάδα. Ενώ ακόμα το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις γύρω από την δολοφονία της 56χρονης στην Κρήτη, μια ακόμα υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άνδρας 51 ετών, αλβανικής καταγωγής, αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς χθες Κυριακή, μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40 ετών σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE