ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Gordian: Αυξημένη ζήτηση αγροτεμαχίων στην περιοχή Λεμεσού

Gordian: Αυξημένη ζήτηση αγροτεμαχίων στην περιοχή Λεμεσού

Με μια σειρά νέων αγροτεμαχίων σε μειωμένες τιμές στα περίχωρα της Λεμεσού συνεχίζει η Gordian, προωθώντας στην αγορά ακινήτων προνομιακές λύσεις για την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για αγορά και εκμετάλλευση αγροτικής γης.


Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα τεμάχια της Gordian που εμπίπτουν στην εν λόγω περιοχή είναι τα ακόλουθα:
Τεμάχιο στην Ποταμιού, ΛεμεσόςΤο ακίνητο αφορά τεμάχιο στην Ποταμιού, που βρίσκεται 500 μ. από το κέντρο του χωριού και 700 μ. από τον δρόμο Αγίου Αμβροσίου - Ομόδους. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 2,007 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 1%. Απέχει 370 μ. από τον πλησιέστερο δρόμο. Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου αποτελείται από καλλιεργήσιμη γεωργική γη και αμπελώνες. Το ακίνητο πωλείται στην μειωμένη τιμή των €2.700 από €3.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τρία τεμάχια στην Ασγάτα, ΛεμεσόςΤο ακίνητο αφορά τρία τεμάχια στην Ασγάτα με συνολικό εμβαδόν 41,807 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 6%. Το τεμάχιο με αριθμό 164 βρίσκεται 2 χλμ. από το κέντρο της Ασγάτας και 880 μ. από τον δρόμο Ασγάτας - Βάσας. Επωφελείται 75 μ. οδικής πρόσοψης. Τα τεμάχια με αριθμούς 30 και 41 είναι γειτονικά και βρίσκονται 1 χλμ. από το κέντρο της Ασγάτας και από το δρόμο Ασγάτας - Καλαβασού. Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από τις €45,000 στις €40.500. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 
Τεμάχιο στο Άρσος, ΛεμεσόςΤο ακίνητο αφορά ένα τεμάχιο στο Άρσος. Βρίσκεται 700 μ. από τον δρόμο Άρσος - Μαλιά και 2 χλμ. από τον δρόμο Μαλιά - Δορά. Έχει εμβαδόν 17,504 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 6%. Επωφελείται από συνολική πρόσοψη 285 μ.. Πωλείται στη μειωμένη τιμή των €14.400 από €16,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.


Δύο τεμάχια στη Διερώνα, ΛεμεσόςΤο ακίνητο αποτελείται από δύο γειτονικά τεμάχια στη Διερώνα. Τα τεμάχια βρίσκονται 1 χλμ. από το κέντρο της κοινότητας και 400 μ. από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει τον Αρακαπά με την Ακρούντα. Έχουν συνολικό εμβαδόν 4,711 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 6%. Εφάπτονται σε ένα εγγεγραμμένο μονοπάτι κατά μήκος των ανατολικών συνόρων τους. Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €8.100 από €9.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου, στην επίσημη σελίδα της Gordian στο GoDeals (gogordian.com).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην Ολλανδία ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Στην Ολλανδία ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Επίσκεψη εργασίας στη Χάγη θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top