ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επανέρχεται η Αριστοτέλους - «Λυπούμαι τον πολίτη που θα τολμήσει να υποβάλει καταγγελία για διαφθορά… Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο»

Επανέρχεται η Αριστοτέλους - «Λυπούμαι τον πολίτη που θα τολμήσει να υποβάλει καταγγελία για διαφθορά… Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο»

«Λυπούμαι ειλικρινά που κάποιοι έφτασαν στο σημείο να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο που παραπέμπει σε άλλες εποχές».

Αυτό αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η Διευθύντρια των φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, με νέα γραπτή της δήλωση, αναφορικά με τις καταγγελίες στις οποίες είχε προβεί η ίδια και αφορούν Ανώτερο Αξιωματικό της Αστυνομίας.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «αναμφίβολα πρόκειται για προσπάθεια φαγώματος μου, και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι γίνεται εκδικητικά γιατί τόλμησα να καταγγείλω πράξεις διαφθοράς και διαπλοκής ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας.

Εξάλλου όλα προέκυψαν μετά την καταγγελία μου και δεν το λέω εγώ, το λένε τα γεγονότα και πραγματικά λυπούμαι τον πολίτη που θα τολμήσει να υποβάλει καταγγελία για διαφθορά και διαπλοκή εναντίον αξιωματικού της Αστυνομίας. Εάν εμένα μου συμπεριφέρθηκαν έτσι που υποτίθεται εκτιμούσαν το έργο μου, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μεταχειριστούν αυτόν που θα πάει ενάντια τους.

Το μόνο που έκανα ήταν να υποβάλω παράπονο για διαπλοκή και διαφθορά… έπρεπε δηλαδή να σιωπήσω επειδή τόλμησα να υποβάλω αυτό το παράπονο, υφίσταμαι όλες αυτές τις συνέπειες και όλη αυτή τη καταδίωξη. Εκτός και αν  όλα αυτά είναι μια τεράστια σύμπτωση!!

Λυπούμαι ειλικρινά που κάποιοι έφτασαν στο σημείο να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Το μήνυμα το οποίο δίνεται σε όλους τους πολίτες είναι ξεκάθαρο για το τι τους περιμένει σε περίπτωση που θέλουν να καταγγείλουν πράξεις διαφθοράς.

Καλό θα είναι να υπενθυμίσουμε και τη νομοθεσία σε ότι αφορά την προστασία των θυμάτων που καταγγέλλουν τέτοιες πράξεις και σας καλώ να ανατρέξετε και να ψάξετε εάν υπάρχει παρόμοια υπόθεση στα χρονικά των δικαστηρίων.

Φτάσαμε στο σημείο να διερευνόμαστε για κακούργημα. Όπως και να έχει την Πέμπτη θα παρουσιαστούμε στο Αρχηγείο για να αποφύγουμε και το ένταλμα σύλληψης.

Διέρρευσε απόρρητη επιστολή της Υπουργού, διέρρευσε μαρτυρικό υλικό στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ και όχι μόνο δεν επιδείχθηκε ο ίδιος υπέρμετρος ζήλος, αλλά τίποτα δεν έγινε. Όλα όσα έδειξε το ΣΙΓΜΑ είναι μαρτυρικό υλικό από το τηλέφωνο του βαρυποινίτη που αντάλλαζε με τον Ανώτερο Αξιωματικό και το οποίο εμείς παραδώσαμε στον ποινικό ανακριτή και τίποτα δεν έγινε για τη διαρροή.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων μου είναι ξεκάθαρη, τόσο όσο αφορά το συγκεκριμένο email, όσο και για τη σοβαρή διαρροή του μαρτυρικού υλικού που εμείς παραδώσαμε στον ποινικό ανακριτή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top