Χειροπέδες με το καλημέρα στους Κοινοτάρχες Μιτσερού και Αγροκηπιάς - Επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εργασίες εκσκαφέα

Χειροπέδες με το καλημέρα στους Κοινοτάρχες Μιτσερού και Αγροκηπιάς - Επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εργασίες εκσκαφέα

Χειροπέδες στους Κοινοτάρχες Μιτσερού και Αγροκηπιάς, πέρασαν οι Αρχές το πρωί της Τρίτης 02 Αυγούστου καθώς επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εργασίες εκσκαφέα που πήγε στην περιοχή με σκοπό την έναρξη των εργασιών για εγκατάσταση εργοστασίου ασφαλτικού.

Σε δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Κοινοτάρχης Μιτσερού κ. Ανδρέας Κυριάκου, ανέφερε ότι έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία γιατί στάθηκαν μπροστά από τον εκσκαφέα που έφτασε στο σημείο για να ξεκινήσει τις εργασίες.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 06:00 το πρωί, σήμερα Τρίτη (02/08), όταν μεγάλος αριθμός Αστυνομικών πήγε στην περιοχή με τον εκσκαφέα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, τους φέρθηκαν σαν να ήταν τρομοκράτες, ενώ συμπλήρωσε αναφέροντας ότι στις 06:30 υπήρχε προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας από κατοίκους της περιοχής, ωστόσο τόνισε πως οι Αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους. 

(Φωτογραφία αρχείου) 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE