ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επιτέθηκε στους Αστυνομικούς για να γλιτώσει τον έλεγχο - Έμπλεξε 47χρονος με αυτά που βρήκαν στην κατοχή του

Επιτέθηκε στους Αστυνομικούς για να γλιτώσει τον έλεγχο - Έμπλεξε 47χρονος με αυτά που βρήκαν στην κατοχή του

Στη σύλληψη 47χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Γύρω στις 3.40μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος, σε δρόμο της Λάρνακας. Ο 47χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς, ώστε να παρεμποδίσει τη διενέργεια έρευνας σε τσαντάκι ώμου, που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στο εν λόγω τσαντάκι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 19 συσκευασίες και ένα νάιλον σακουλάκι, τα οποία περιείχαν ποσότητα μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, στην κατοχή του 47χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, για τα οποία ο 47χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top