Με… λουκανικόπιτες και σάντουιτς την βγάζουν οι τουρίστες στην Αγία Νάπα

Με… λουκανικόπιτες και σάντουιτς την βγάζουν οι τουρίστες στην Αγία Νάπα

Με… λουκανικόπιτες και σάντουιτς την βγάζουν οι τουρίστες στην Αγία Νάπα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου καταστηματαρχών της περιοχής Αντώνη Χρίστου.

Αυτό το συμπέρασμα διόλου αυθαίρετο είναι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον «Φιλελεύθερο». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε τρεις βασικές παραμέτρους:

•    Χαμηλό σε κόστος πακέτο που πρόσφεραν οι ξενοδόχοι στους τουριστικούς πράκτορες είχε ως αποτέλεσμα την προσέλκυση Ρώσων τουριστών χαμηλού προϋπολογισμού.

•    Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καταστήματα και εστιατόρια καταγράφουν μείωση 20%, ενώ σε άλλες περιπτώσεις το ποσοστό είναι μεγαλύτερο.

•    Την ίδια στιγμή από το φαινόμενο δεν επηρεάζονται φούρνοι και τα περίπτερα. «Οι φετινοί τουρίστες σε μεγάλους αριθμούς βολεύονται με ένα σκακ ή ένα σάντουιτς και ένα ποτό στο χέρι, τα οποία καταναλώνουν περπατώντας στο δρόμο ή καθημένοι στα παγκάκια του Δήμου» είπε ο κ. Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE