Μετέφεραν με ελικόπτερο 25χρονη από τον Κάτω Πύργο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Μετέφεραν με ελικόπτερο 25χρονη από τον Κάτω Πύργο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Για επείγουσα μεταφορά ασθενούς με ελικόπτερο της Αστυνομίας από το Κέντρο Υγείας Κάτω Πύργου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ανταποκρίθηκαν σήμερα, Τρίτη (02/08) μέλη της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων – ΜΑΕΠ.

Γυναίκα ηλικίας 25 ετών, λίγο πριν τη 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης, μετέβη για λόγους υγείας στο Κέντρο Υγείας Κάτω Πύργου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν αναγκαία την εσπευσμένη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη και νοσηλεία.

Για την άμεση μεταφορά της 25χρονης ασθενούς, ζητήθηκε βοήθεια από την Αστυνομία, με το πλήρωμα ελικοπτέρου της ΜΑΕΠ να ανταποκρίνεται άμεσα.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE