Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο-Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο-Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή ένα νοσηλευόμενο βρέφος 35 ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό. Του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή. Χθες, Τρίτη, στις 07:00 το πρωί βρέθηκε νεκρό. Αμεσως έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Όπως αναφέρει το greveniotis.gr, το βρέφος 35 ημερών βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ αναμένεται σήμερα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE