Δεν πίστευαν στα μάτια τους: Ψηφοφόρος του «ΝΑΙ» έβαλε στο φάκελο 20 ευρώ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους: Ψηφοφόρος του «ΝΑΙ» έβαλε στο φάκελο 20 ευρώ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό τμήμα της Ηλείας

Είναι από αυτά τα περιστατικά που σου μένουν χαραγμένα στο μυαλό ειδικά σε μια περίοδο που στην Ελλάδα, τα λεφτά αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Δεν γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος ψηφοφόρος ήθελε να κάνει πλάκα με την κίνηση του, πάντως η πράξη του κάνει σήμερα το γύρο της Ελλάδας

Είναι πραγματικό γεγονός και συνέβη στην Ηλεία! Ψηφοφόρος μαζί με την ψήφο του έβαλε στο φάκελο και 20 ευρώ σε εκλογικό τμήμα της Αλφειούσας!

Σύμφωνα με το patrisnews.com, για ευνόητους λόγους η ψήφος του καταγράφηκε ως άκυρη και έτσι ίσως να χάθηκαν άδικα τα 20ευρω, ειδικά στις μέρες μας που για πολλούς είναι αναγκαία.


ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE