LIKE ONLINE

Έξι εκατ. δολάρια σε μετρητά θα μοιραστεί η οικογένεια του Πρινς - Τους έκανε πλούσιους μετά θάνατο

Έξι εκατ. δολάρια σε μετρητά θα μοιραστεί η οικογένεια του Πρινς - Τους έκανε πλούσιους μετά θάνατο

Έξι χρόνια μετά τον θάνατό του, έλαβε τέλος η σκληρή δικαστική διαμάχη των συγγενών του Πρινς για την τεράστια περιουσία των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Τελικά η οικογένεια του τραγουδιστή -που έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2016- θα μοιραστεί σε μετρητά, 6 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η ιστοσελίδα «The Blast», η «Comerica Bank», η οποία επέβλεπε τη διαχείριση που αφορούσε την περιουσία του τραγουδιστή, έκλεισε την υπόθεση και μοίρασε τα χρήματα σε μέλη της οικογένειας του τραγουδιστή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η περιουσία του Πρινς αγγίζει τα 156 εκατομμύρια και η απόφαση που βγήκε, αφορά στο τι θα μοιραστεί τώρα σε μετρητά.

Στην τελική συμφωνία προβλέπεται η περιουσία να μοιραστεί στα τρία μεγαλύτερα αδέλφια του Πρινς και στις οικογένειές τους. Η αδελφή του τραγουδιστή, Τάικα Νέλσον, πούλησε το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου της στην Primary Wave, όπως και οι Άλφρεντ Τζάκσον και Ομάρ Μπέικερ. Δύο από τους κληρονόμους του ωστόσο, πέθαναν, όσο η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη.

«Η Comerica θα κρατήσει συνολικά 3 εκατομμύρια δολάρια ως αποθεματικό για να διασφαλίσει ότι μπορεί να πληρώσει τα έξοδα και τις δαπάνες που σχετίζονται με το κλείσιμο της περιουσίας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας των φορολογικών δηλώσεων, των επαγγελματικών αμοιβών, των εξόδων και τυχόν αποφάσεων που έχουν καταχωρηθεί σε εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις που αφορούν την περιουσία, των δαπανών, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία δαπάνη», αναφέρεται στο έγγραφο της τράπεζας.

«Ο Πρινς μπορεί πλέον να αναπαυθεί εν ειρήνη», δήλωσε η ετεροθαλής αδελφή του, Σάρον Νέλσον, μετά την ακρόαση. «Είμαστε επιτέλους ελεύθεροι, δόξα τω Θεώ παντοδύναμε, είμαστε ελεύθεροι, πέρασαν πολλά, πολλά και εξαντλητικά έξι χρόνια».

Η υπόλοιπη περιουσία αποτελείται από μουσικές εκδόσεις, επιχειρήσεις και ακίνητα που ανήκαν στον εκλιπόντα τραγουδιστή. Η οικογένεια θα αρχίσει να επωφελείται από αυτά τα αντικείμενα, μόλις στεγνώσει το μελάνι αυτής της συμφωνίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top