Άκουσε την ποινή της η 52χρονη που παρέσυρε στον θάνατο ηλικιωμένη στον Κόρνο

Άκουσε την ποινή της η 52χρονη που παρέσυρε στον θάνατο ηλικιωμένη στον Κόρνο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σήμερα 52χρονη σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, σε έξι βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού σε 18 μήνες μετά την αποφυλάκιση, αφού την έκρινε ένοχη σε υπόθεση που αφορά πρόκληση θανάτου λόγω απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Επίσης, της επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, στις 11 Ιουλίου, 2019 γύρω στις 9.40μ.μ., ενώ η 52χρονη οδηγούσε το όχημα της στον παλαιό δρόμο Κόρνου - Κοφίνου, παρά το ξωκλήσι Αγίου Ευφημιανού, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 68χρονη.

Η 52χρονη υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 47μg% αντί 22μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE