LIKE ONLINE

ΗΠΑ: «Meowseum» με 13.000 ειδώλια και έργα τέχνης με θέμα τις γάτες - Δείτε βιντεο

ΗΠΑ: «Meowseum» με 13.000 ειδώλια και έργα τέχνης με θέμα τις γάτες - Δείτε βιντεο

Ένα ζευγάρι από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ μετέτρεψε τη συλλογή του με περισσότερα από 13.000 ειδώλια γατών και έργα τέχνης με θέμα τα αιλουροειδή σε μουσείο, πιο συγκεκριμένα σε «mewseum» για να συγκεντρώσει χρήματα σε καταφύγια ζώων.

Ο Σον Ρέντνερ και η Χίλαρι Σίγκερ Ρέντνερ είπαν ότι αναμόρφωσαν το υπόγειο του σπιτιού τους στο Menomonee Falls, ώστε να μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό των ειδωλίων γάτας που εκτίθενται στο σπίτι, γνωστό και ως «Redner’s Rescued Cat Figurine Mewseum», από 4.000 το 2020 σε 7.000 φέτος τον Ιούλιο.

«Αυτό είναι το μόνο που κάνουμε. Αυτό το μουσείο έχει κυριεύσει τη ζωή μου» είπε ο Ρέντνερ στο WTMJ-TV. Το ζευγάρι προσφέρει ξεναγήσεις στο σπίτι του την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα ή την τέταρτη Κυριακή και τα έσοδα από τις περιηγήσεις διατίθενται σε τοπικά καταφύγια για γάτες.

Το ζευγάρι είπε ότι ο απώτερος στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα καφέ και ένα μουσείο για γάτες για να στεγάσει τη συλλογή του, η οποία περιλαμβάνει 5.000 ακόμη αγαλματίδια, τα οποία φυλάσσονται σε αποθήκη.

Δείτε βίντεο:

«Ο στόχος μου είναι να τα μεταφέρω όλα αυτά σε ένα καφέ όπου θα μπορούμε να έχουμε γάτες που θα υιοθετούνται, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να πιουν ένα φλιτζάνι καφέ και να παίρνουν στο σπίτι μια γάτα. Το μουσείο θα είναι ξεχωριστό τμήμα» είπε ο Ρέντνερ.

Όπως μεταδίδει το Αθηναίκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ζευγάρι ξεκίνησε να συλλέγει ειδώλια γάτας το 2018 και τώρα επισκέπτεται διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης, εκπτώσεις και υπαίθριες αγορές κάθε Σαββατοκύριακο για να βρει νέα κομμάτια για το «mewseum» του.

Ο Σον Ρέντνερ και η Χίλαρι Σίγκερ Ρέντνερ ελπίζουν να κατακτήσουν τελικά το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή αντικειμένων που σχετίζονται με γάτες. Το ρεκόρ κατέχει αυτή τη στιγμή η Κάρμεν ντε Αλντάνα, η οποία κατέχει 21.321 αντικείμενα.

ΠΗΓΗ: newsbeast

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top