Στη φυλακή για 10 χρόνια - Βρήκαν στην κατοχή του πάνω από 9 κιλά κάνναβης - Στόχος και η προμήθεια σε τρίτους

Στη φυλακή για 10 χρόνια - Βρήκαν στην κατοχή του πάνω από 9 κιλά κάνναβης - Στόχος και η προμήθεια σε τρίτους

Κατόπιν δικής του παραδοχής, 68χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία παράνομης κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β’ και συγκεκριμένα ξηρής κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι στις 16 Ιουνίου 2022, είχε στην κατοχή του 9 κιλά και 925 γραμμάρια κάνναβης με σκοπό να την προμηθεύσει σε άλλα πρόσωπα.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε δεύτερη οικία που διατηρούσε ο κατηγορούμενος, σε μέρη που υπέδειξε ο ίδιος.

Λαμβάνοντας όλα τα δεδομένα, το Δικαστήριο έκρινε ότι η μόνη αρμόζουσα ποινή είναι αυτή της φυλάκισης και επέβαλε στον κατηγορούμενο στη 2η κατηγορία, ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Στην 1η κατηγορία, δεν επιβλήθηκε ποινή αφού τα γεγονότα της περιλαμβάνονται σε αυτά της 2ης κατηγορίας. Ο χρόνος κράτησης του κατηγορουμένου από 24 Ιουνίου 2022 θα συνυπολογιστεί στην ποινή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE